НЮ ЙОРК – Ню Йорк издава съвети за здравето на социалните

...
НЮ ЙОРК – Ню Йорк издава съвети за здравето на социалните
Коментари Харесай

Ню Йорк издава съвети за общественото здраве относно социалните медии, определя ги като „токсин за здравето на околната среда“ поради въздействието им върху децата

НЮ ЙОРК – Ню Йорк издава препоръки за здравето на социалните медии поради въздействието им върху децата. Градът дефинира обществените медии като „ здравен токсин за околната среда “.

Кметът Ерик Адамс направи известието по време на годишната си тирада за положението на града.

„ Също по този начин би трябвало да предпазим нашите възпитаници от вреди онлайн, в това число възходящите рискове, показани от обществените медии. Компании като TikTok, YouTube, Фейсбук подклаждат рецесия на психологичното здраве, като проектират своята платформа с пристрастяващи и рискови функционалности.Не можем да стоим в профил и да позволим на огромните технологии да монетизират неприкосновеността на персоналния живот на децата ни и да застрашат психологичното им здраве. Ето за какво през днешния ден доктор Васан, Ашвин Васан, издава съвет към комисаря по опазването на здравето, публично определящ обществените медии като заплаха от рецесия за публичното здраве в Ню Йорк Сити “, сподели Адамс.

Адамс сподели, че Ню Йорк е първият огромен град в страната, който е напра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР